Cautare

5215 de rezultate pentru "scoli postliceale constanta hipocrate" (2.72 secunde)
Organizatia Femeilor Liberale, filiala Constanta isi propune sa sarbatoreasca incepand din acest an Ziua Femeii printr-o Gala a Profesionalismului si a Elegantei.
O socoteala mai veche din Consiliul Judetean Constanta, de exemplu, vreo cativa directori de la institutii descentralizate, primari...
Guvernul a aprobat imputernicirea prin care secretarul general al judetului Constanta, Mariana Belu, preia activitatea de coordonare a activitatilor curente ale Consiliului Judetean (CJ) Constanta, dupa ce instanta a decis, prin sentinta definitiva, ca CJ a fost constituit in afara legii.
Astfel, democratul a precizat ca, din punctul sau de vedere, "dupa alegerile locale din 2004, fostul presedinte nelegal al Consiliului Judetean Constanta, vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, coechipier in tot si toate cu "celebrul" primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a depus doua sesizari la DNA, una la Parchetul General, precum si alte patru actiuni in instanta, cu scopul evident de a compromite imaginea publica a deputatului Stelian Dutu".
Dupa ce parca au jurat sa nu spuna la nimeni, pana in ziua alegerilor, care le este candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, iata ca liberalii si democratii n-au mai putut dormi cu secretul prea bine pazit.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Cine conduce judetul Constanta? Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. ... Cine conduce judetul Constanta? Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Din cauza unui vot secret pe genunchi, liberalii acuza faptul ca la reconstituirea Consiliului Judetean Constanta a fost din nou incalcata legea. Dupa o perioada de doi ani in care Consiliul Judetean Constanta a functionat ilegal, dupa cum a decis instanta, reconstituirea institutiei pare un lucru greu de realizat.
Una din casele folosite de fosta familie prezidentiala este cea din statiunea Neptun, iar o parte din operele sau kitsch-urile de acolo este expusa la Muzeul de Arta Constanta inca din anul 1990.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria Constanta se lasa cu greu aflat - cel putin oficial nu se spune nimic decat ca "se efectueaza sondaje de opinie pentru stabilirea celor mai bine cotati membri", dupa cum declara, de data recenta, presedintele executiv al Organizatiei Municipale, Danut Moisoiu.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda. ... cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este...
Pentru o mai buna conlucrare intre Primaria Constanta si Asociatiile de Proprietarei, Partidul Noua Generatie considera imperios necesara sporirea numarului de inspectori din cadrul institutiei amintite.
7 din Constanta, in prezenta actualului prefect si a reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean si oficierea unui Te-Deum la Catedrala Sfintilor Apostoli Petru si Pavel de catre Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
"Numai impreuna vom invinge PSD-ul in Constanta. ... Mesajul era adresat reprezentantilor PNL Constanta aflati la inaugurare, senatorul Puiu Hasotti si deputatul George Dragomir. ... de la Constanta functioneaza intr-adevar mai bine decat cea de la Bucuresti.
Relatia ENEL-Consiliul Judetean Constanta mai are putin si scoate scantei.
Basescu si sper ca declaratiile pe care le va face domnia sa de acum inainte sa fie corecte, cu obiect si cu subiect", a apreciat secretarul general al PNL Constanta Victor Manea.
"Se face campanie in contact direct cu cetateanul", a precizat secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea.
Tinand cont de actuala conjunctura politica, Mironescu nu crede ca liberalii mai sunt adversarii de odinioara ai social-democratilor, motiv pentru care nici nu vor avea vreun "super-candidat" la Primaria Constanta.
google-analytics.com